Maanantaina 15.6

Näin veneet Arcachonissa

Veneparkki Veneet kuivilla

Lähdimme Ikeaan ostamaan peittoja, tyynyjä, astioita, kattiloita ym. Kova homma miettiä mitä kaikkea tarvitaan. Hinnat olivat hieman halvemmat kuin Suomessa. Hyvä päivä käydä shoppailemassa, vettä sataa.

Ikea

Ostokset

 

Arto haki tiistaina 16.6. hyvät ystävämme Eevan ja Jukan Bordeaux:sta. Sinne on täältä n 70 km. Eevan matkalaukku ei tullut ja on edelleenkin Orlyssa tai jossakin hukka paikassa?

Lounas

 

Tänään  17.6. olemme Eevan kanssa ostelleet hänelle vaatteita ja muita tarvittavia tavaroita. Pojat ovat asentaneet uuden radion sekä pyyhkijän sulat.

Illalla vietimme veneemme kastajaisia. Olimme päättäneet jo aikoja sitten että annamme veneen nimen sen perusteella, mistä maasta sen ostamme. Veneemme nimeksi tuli La Brise, joka tarkoittaa pieni tuuli/tuulahdus. Kastetilaisuudessa muistimme meren  Ahtia. Annoimme hänelle shampanjaa, jotta hän suojelee meitä kotimatkalla ja suo meille lempeät tuulet. Arto oli myös ostanut lukon ja kaivertanut meidän nimet siihen. Laitoimme sen laiturilla olevaan kaiteeseen. Lämpötila oli tänään hellelukemissa. Huomenna aikainen herätys.

IMG_6908

Vene Port Medocin satamassa

 

Lukko

18.6. Hyttiemäntä oli laittanut pienen aamiaisen. Lähtö klo 7.30 kohti Royania satamaan Port Medoc. matka kesti 5 tuntia ja merimaileja 70. Meille moottoriveneilijöille tuulet oli mieluisat. Helle jatkuu.

Hyvää Juhannusta kaikille rakkaille ystäville sinne Suomeen!

Hyväää Juhannusta

6 vastausta artikkeliin “Maanantaina 15.6”

 1. Hienoa, että olette päässeet matkaan ja ensimmäinen etappi takana. Suomessa sataa vettä, kuinkas muuten.. Turvallista matkanjatkoa La Briselle ja miehistölle!

  Liked by 1 henkilö

 2. Hauskaa Juhannusta 😊 täältä sateisesta Puumalasta.
  Turvallista matkaa teille, nauttikaa matkanteosta ja niinhän te näytätte tekevänkin. Terveisin Raili ja kumpp.(Ulle)

  Liked by 1 henkilö

 3. Terveiset Hammerfestistä, kiva seurata matkanne edistymistä. Muistakaa päivittä Blogia joka päivä, janoamme uutta tietoa matkan edistymisestä. Toivottavasti delfiinit tulemavat tervehtimään teitä, Artsi niitä ei sitten kalasteta. Turvallista kotimatkaa t: Tarja & Markku

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s