Concarneau

21.6.  Aamiaisen jälkeen Eeva ja Jukka lähtivät satamassa olevaan suihkuun. Me valmistelimme venettä matkalle. Kun he saapuivat Ronja oli lähtenyt veneestä laiturille ja tuli heitä vastaan. Pikku karkuri.

Ronja ja Roosa

 

Matkamme on ollut melko tyyntä tähän asti tuulien suhteen. Mutta nyt Concarneauhun saimme kokea isoja aaltoja ja matkamme kesti 4 tuntia. Ranta oli täynnä bändejä, musiikkia oli laidasta laitaan, heviä, rokkia, huuliharpun soittajia, yms. Valtavasti porukkaa. Löysimme ihanan pikku ravintolan missä söimme ja ruoka oli taivaallista.

Ravintola Ruokalista

IMG_7171 Eeva kannella Satama

22.6. Eevan ja Jukan kotimatka alkoi tänään. He vuokrasivat auton ja ajavat täältä Pariisiin. Matkaa sinne on n 550 km. Kiitos Eeva ja Jukka ihanasta seurasta ja avusta uuden veneen käsittelyssä.

Eeva lippu J ja E pyörällä

Mari tyttäremme saapui Juhannuksena kavereidensa kanssa Pariisiin ja ajaa tänään yksin sieltä veneelle. Lähtiessään Pariisista oli hyvästellyt kaveriaan poliisit olivat sattumoisin menneet siitä ohi. Marin lähtiessä ajamaan he olivat pysäyttäneet hänet ja kysyneet minne matka ja miksi jätti kaverinsa? Oli kertonut, että lähtee ajamaan tänne veneelle. Oli saanut sitten lähteä.

Taivas on nyt puolipilvinen ja jonkin verran tuulee.

Tarjjoilija

3 vastausta artikkeliin “Concarneau”

  1. Nyt näkyy La Brisen AIS tiedotkin suoraan marinetraffic.com kautta. Leutoja tuulia kohden kanaalia, varmasti reissun isoimmat vedet pian edessä?

    Tykkää

  2. Kiitos ihanasta matkasta 🙂 Oli kiva seilata kanssanne Biskajan lahdella. Matkalaukusta ei ole kuulunut mitään. soitin tänään Airfrancelle. Suomesta löytyi yksi suomea puhuva mieshenkilö, joka lupasi etsiä laukkuni ja hoitaa sen kotiin. Meidän toimialajohtajaltakin on Ranskassa kadonnut laukku ja se palautui hänelle kahden viikon kuluttua. Onneksi laukussa ei ole mitään pilaantuvaa. Turvallista matkaa kotia kohti. Terveisiä Artolle ja Marille!

    Liked by 2 people

  3. Moi, hienoa lukea teidän matkan etenemisestä, päivittäkää blogia tiuhaan ja kyllä meitäkin on joita kiinnostaa jos Artsi kertoo nippelitietoa venetekniikasta. Upea reissu teillä.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s