Concarneau-Roscoff

23.6. Nokka kohti Roscoffia.

 

Mari kannella

 

Kalastusalus

Biskajanlahti on nyt ohitettu. Matka oli kyllä pitkä 116 Nm.  Meri oli ihanan tyyni sekä mainingit kohtuullisia ja matkamme meni joutuisasti. Tätä ihmettelimme kun monet pelottelivat meitä kovasta aallokosta ja myrskyistä. Meillä oli myös kovat odotukset, että olisimme nähneet delfiineitä mutta niitä ei näkynyt. Ehkä vauhti oli liian kova.

Satama täällä on uusi ja siisti. Vesi on täällä kauniin vihreää. Satamassa ei tosin ole oikein mitään, ainoastaan pieni ravintola sekä venevarustekauppa. Ihana vanha kylä oli kävelymatkan päässä. Laskuveden aikana meren Mari meni keräämään pohjasta simpukoita. Siellä oli muitakin keräämässä niitä.

Mari tikkailla

MerenpohjaSimpukankuoret

Unohdin kertoa Eevan ja minun suihkureissusta mitä tapahtui Port Medocissa. Suihkuihin oli ”älykortit”. Emme saaneet sitä toimimaan naisten puoleiseen oveen. Menimme kokeilemaan miesten ovea ja se aukesi. Siellä ei ollut ketään ja totesimme, että menemme sinne sitten suihkuun.  Ulos lähtiessämme emme saaneet kortilla ulko-ovea auki, eikä kummallakaan ollut puhelinta mukana. Siinä aikanamme kun koputtelimme, potkimme ja ehkä kirosimme sekä heiluttelimme korttia laitteessa niin ovi aukesi.

Mernpohja Idyllinen talo Roscoff satama

Taivas on ihan sininen ja lämpömittari näyttää 17 astetta kun kello on 22:40.

2 vastausta artikkeliin “Concarneau-Roscoff”

  1. Heippaa teille

   Kiitos hienoista kuvista ja hauskoista teksteistä, kyllä olis hienoa olla mukana. Niin tuttuja paikkoja meillekkin. Teidän pieniin ongelmiin:
   Jos on vatsa kipee lääke on,-. skumppaa reilusti, jos pelottaa lääke on,- skumpaa reilusti, ja jos on vaaan muuten vaan ikävä,- skumppaa reilusti. Niin ja nyt kun ootte Hollannissa suosittelen vanhaa GOudaa lait cru ja tietenkin skumppaa.

   Ja tietenkin nyt kun ootte helteessä siinä virkistää, — niin tiedättekin jo !

   Oikein hauskaa matkaa!!

   Ps jos tulee ongelmia Hollannissa, apua voinee löytyä kauttani.

   Merguksen väki

   Heikki ja Atty

   Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s