Hanö-Kalmar

15.7. Hanön saari

Satama oli ihan täynnä.  Saimme veneemme mahtumaan sisääntuloaukon viereen. Se olikin hyvä paikka ison aallonmurtajan vieressä. Yhteisalus kävi 7 kertaa päivässä. Päivämatkalaisia kävi retkellä yhteisaluksella. Saarella toimi Hanöön kyläyhdistys ja heillä oli kahvila missä oli tarjolla hyviä vohveleita ja ihanaa pianomusiikkia. Yritin Jonea saada tanssimaan valssia kanssani mutta hän ei suostunut. Illalla oli tarjolla rantaravintolassa buffee-illallinen. Menimme sinne ja se oli herkullinen, kalaa, lihaa, salaatteja, ribsejä ja erilaisia perunoita. Ruoka oli herkullista ja  maksoi 235 kr eli noin 25 euroa.

Illalla kun menimme koiria ulkoiluttamaan  etanoita oli kamala määrä pitkin kävelyteiden varsia. Niitä oli siis todella paljon. Eivät olleet espanjan etanoita sentään, onneksi.

IMG_8140 IMG_8160 IMG_8152 IMG_8154 IMG_8161 IMG_8142

 

IMG_8163

16.7.Kalmar

Satama on ihan kaupungin vieressä. Ankkuroimme veneemme  ihan ravintolan terassin alle. Täällä oli 7 purjevenettä ja meidän moottorivene, jossa oli suomen lippu.

Ihana paikka, kauniit vanhat talot ja vanhat mukulakivikadut joilla käveltiin. Suosittelen, kaikki lähellä. Meidän piti lähteä katsomaan Kalmarin linnaa mutta emme ehtineet, harmittaa. Siistit suihkut ja jopa sauna. Illalla pienet söpöt citykanit juoksi puistossa. Roosa ja Ronja meinasi  jahdata niitä. Helle myös lempi meitä.

IMG_8174

 

 

IMG_8182

IMG_8177 IMG_6466 IMG_8179 IMG_8186 IMG_6469

 

Yksi ajatus artikkelista “Hanö-Kalmar”

  1. Olen Mirja samaa mieltä sinun kanssasi että Kalmar on tosi viehättävä kaupunki ja kaunis ja siisti ja paljon historiaa ja hyviä liikkeitä:)
    Ja tervetuloa kotiin!!

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s