Port Medoc – La Rochelle – Crouesty

Port Medocissa vietimme koko ajan satamassa. Kävimme vain syömässä rantaravintolassa. Ihmettelimme mitä tapahtuu kun yhtäkkiä tuli kova ääni. Selvisi, että hävittäjät ne vain harjoittelivat taivaalla.

Eeva ja Jukka yläoh

Port Medoc – La Rochelle matka kesti 3 t 45 min Kävimme Eevan kanssa pitkällä pyöräretkellä. Minun pyörästä irtosi ketjut. Onneksi Eeva oli kätevä ja sai ne laitettua takaisin ja matka jatkui. Arto ja Jukka olivat veneellä. Täällä oli suihkut mitkä toimi kolikoilla jos halusi lämmintä vettä. Ajatuksena oli mennä juhlistamaan Juhannusta jonnekin ravintolaan mutta väsymys iski ja söimme pienen illallisen veneellä ja menimme nukkumaan. Täällä oli hulppeita veneitä. Katamaraanit 55- 65 jalkaa ja niitä oli useita.  Eeva Jukka ja Eeva wiski Kukka Mirja ja Artp yläohj

La Rochelle Crouesty (Vannes), matka kesti 6,5 tuntia ja 120 mailia. Pitkä oli etappi mutta pojat hoiti hyvin kipparoinnin ja tytöt nukkuivat kauneusunia. Matka meni hyvin.

Tämä satama on valtava n. 2000 venepaikkaa.  Ranta on täynnä pieniä putiikkeja ja ravintoloita. Eeva ei ole saanut matkalaukkuaan ja hän osti lisää vaatteita. Kävimme syömässä ihania meren antimia. Jälkiruuaksi nautimme Oban wiskit. Helle on jatkunut ja meri on ollut melkein pläkä.

Ruoka

3 vastausta artikkeliin “Port Medoc – La Rochelle – Crouesty”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s